Főoldal Lapozás vissza Lapozás következőre Kinyit Összezár


Hide details for AktuálisAktuális

Társulási Megállapodás

Valamennyi tagönkormányzat aláírta a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Társulási Megállapodást. Hamarosan elkészülnek a tagokat megillető hitelesített másolatok, melyeket a következő (2019. januári) Társulási Tanács ülésen tervezünk átad...
Hide details for Kérjük azon Településeket, akik még nem hoztak határozatot a Társulási Tanácsban való képviseletről, hogy a kKérjük azon Településeket, akik még nem hoztak határozatot a Társulási Tanácsban való képviseletről, hogy a következő ülésig ezen elmaradást szíveskedjenek pótolni! (Az ülésen szavazati joga csak a település Képviselő Testületének határozatával kijelölt személyeknek van. A kijelölt személyt a Képviselő testület tagjai közül kell választani, a jegyző nem lehet delegált!)

Határozat minta letöltéséhez kattintson ide

...
Show details for Társulási Tanács ülés előterjesztései 2019. január 22. (a letöltéshez kérjük jelentkezzen be a bal oldali menTársulási Tanács ülés előterjesztései 2019. január 22. (a letöltéshez kérjük jelentkezzen be a bal oldali menü alján lévő bejelentkezés linkre kattintva )
Show details for Társulási Tanács ülés előterjesztései (a letöltéshez kérjük jelentkezzen be a bal oldali menü alján lévő bejTársulási Tanács ülés előterjesztései (a letöltéshez kérjük jelentkezzen be a bal oldali menü alján lévő bejelentkezés linkre kattintva )